hirdetés
hirdetés

Robert Rosenstein, a társaság elnök-vezérigazgatója

Regionális irodát nyit Budapesten az Agoda

A bangkoki székhelyű Agoda elnök-vezérigazgatója nemrég Budapesten járt, hiszen Ázsia piacvezető online szállásfoglalás- szolgáltató cége nálunk nyitja meg új irodáját. Robert Rosensteint a döntés hátteréről és a vállalkozás sikerének titkáról kérdeztük.

hirdetés

Miért éppen Budapesten nyit az Agoda európai regionális irodát?


Budapest ideális helyszín számunkra, hogy magyar és európai ügyfeleinket kiszolgáljuk. Internetes cégként az Agoda természetesen világszerte ápol ügyfélkapcsolatokat, számos idegen nyelven. Budapest egyik nagy előnye, hogy itt bőven akad idegen nyelveket jól beszélő szakember.

Miért érezték úgy 2005-ben, hogy szükség lenne egy új online szállásfoglalási oldalra?

Abban az időben nagyon kevés olyan oldal volt a világhálón, ahol az ember egyszerűen, gyorsan és kedvező áron foglalhatott ázsiai szállást. Úgyhogy mi kifejlesztettünk és elindítottunk egy új online hotelfoglalási rendszert.

Az ön szakmai karrierje hogyan vezetett az Agoda megalapításáig?

Mivel korábban is az internet és e-kereskedelem volt a szakterületem, és utazni is szeretek, azonnal igent mondtam, amikor felkértek társalapítónak. Az Agoda egyedi vállalati kultúrájának köszönhetően cégvezetőként a mai napig részese vagyok a mindennapi operatív munkának.

Mivel tudna meggyőzni arról, hogy utasként az Agoda internetes oldalát válasszam?

Online foglalható szálláshelyek széles választékát kínáljuk világszerte, különböző árkategóriákban. Kedvező áraink és 24 órás elérhetőségünk is sok ügyfél számára vonzó.

A szállásokról széles körű tájékoztatást nyújtunk, a foglalásokat azonnal visszaigazoljuk.

Ráadásul minden alkalommal a foglalási érték 4-7%-ának megfelelő jutalompont is jár az ügyfélnek, amely aztán csökkenti a további foglalások összegét, vagy összeadódva akár ingyenes foglalásokat is eredményezhet a későbbiekben.

A szállodáknak miért éri meg az Agodával együttműködniük?

Az online piac gyors növekedése, különösen azokon a területeken, ahol az Agoda jelen van, hotelpartnereink számára is új távlatokat nyithat. A szállásadók nálunk ingyen tölthetik fel ajánlataikat, amelyek 48 órán belül elérhetővé válnak ügyfeleink számára. A saját foglalási motorral nem rendelkező hotelek térítési díj nélkül használhatják BE3 elnevezésű termékünket, amely a szálloda weboldalába könnyedén beépíthető.

Felhasználóbarát technológiánk mellett figyelmes és támogató attitűddel és szakmai tanácsadással is erősítjük partnerkapcsolatainkat

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai