hirdetés
hirdetés

Kalandtúrák és búvárutak

Kedden tartotta idei katalógusának bemutatóját a Proko Travel, amelyben számos újdonságot kínálnak az utasoknak.

hirdetés

Prónay Gyula, az utazási iroda ügyvezetőigazgatója az irodai csapat bemutatását követően a hasznos tudnivalókat ismertette a partnerekkel, melyek segíthetnek az ajánlatok közti eligazodásban. A Proko Travelnek a szegedi központja mellett 5 fiókirodája működik, kirendeltségeiben számos változás történt. Budapesti irodájuk új helyre költözött, a korábban Kaposváron működő iroda az ottani kolléganő nyugdíjba vonulása miatt bezárt, de a megyében egy másik városban, Siófokon nyitottak új irodát.

Habár a füzetbe nem került bele, csak a weboldalon található, de a Proko egyik nagy idei újdonsága az egyiptomi, hurghadai központú Dugong búvárklubbal kötött együttműködés, amelynek köszönhetően az idei évben a körutakon kívül búvár- és kalandtúrára is eljuthatnak az utasok. Ennek részleteiről Bordós Judit, a búvárklub illetékese adott felvilágosítást. A hurghadai magyar búvárbázis egész évben a vendégek rendelkezésére áll, mondta el a hallgatóságnak. A kalandtúrák úti céljai a tervek szerint Tanzánia, Kuba és Bali lesznek, ahol magyar idegenvezető kíséretében lovaglás, raftingolás is a program része. 

A hazai szolgáltatókkal kialakított kapcsolatnak köszönhetően kedvező belföldi ajánlatokat is kínál az érdeklődőknek a Proko Travel, melyek a www.likehungary.hu oldalon kaptak helyet.  

Az iroda számos vadonatúj utat kínál idén, emellett sok korábbi kedvelt útját megújította, sokszor az utasok tanácsaira hallgatva, a legkedveltebb úticélokra pedig a tavalyinál több út indul. 

Az údonságok között található Írország, amit az iroda idén önállóan programoz, valamint a madeirai vakáció és lisszaboni körutazás. Madridba is kínál újfajta programot a Proko Travel: egyre nagyobb az igény az utasok részéről arra, hogy egy-egy várost a saját szájízük szerint, önállóan fedezhessenek fel. A Városnézés és sangriázás Madridban fantázianevet viselő út során az első két napon idegenvezető segítségével ismerhetik meg az utasok a város, majd a második két napon egyénileg nyílik alkalmuk a városnézésre, múzeumlátogatásra. Idei újdonság a Leonardo szülővárosát is érintő olasz út és a Földközi-tenger szigeteit, Szicíliát és Máltát bebarangoló túra, utóbbi programjában félnapos taorminai fürdés is található.

A katalógusban kis ikonnal jelezték "Ildi ajánlásával" azokat az utakat, melyekre Prónay Ildikó viszi az utasokat. Mint elmondta, az utasok szeretik ezeket a programokat, hiszen az utak során felmerülő egy-egy problémát sokkal rugalmasabban tudja megoldani az idegenvezető, ha egyben az iroda tulajdonosa is. Az általa vitt svájci, német és osztrák területeket érintő utak között új a bajorországi körutazás, amellyel a Zugspitze, a Bódeni tó és a Chiemi tó is megcsodálható.

Tízévente rendeznek virágkiállítást Hollandiában, amelyre idén szintén visznek utasokat. Lesznek koncert programok Bécsbe és Veronába, és indul út a Müncheni sörfesztiválra is.

A Proko Travel az elsők között kezdte el programozni Albániát, Prónay Gyula szerint olyan mértékű fejlődés zajlik most az országban, hogy hamarosan Görögország komoly  versenytársa lehet az albán tengerpart.

Az iroda egzotikus útjai között található mexikói körutazás cancuni pihenésel, perui, brazil argentín körutazás és chilei és argentín út. Újdonság az idén az indiai program, amelyet nepáli kirándulással is meghosszabbíthatnak az utasok. A másik egzotikus újdonság a kínai körút, mely során Shanghaiba érkeznek a résztvevők és onnan a gyorsvasúttal juthatnak el Pekingbe.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk