hirdetés
hirdetés

5 éves születésnapját ünnepelte a MIE

2016 decemberében alakult meg a Magyar Idegenvezetők Egyesülete, de sajnos a covid miatt az évfordulót nem ünnepelhették meg akkor egy személyes találkozóval az idegenvezetők.

hirdetés

Ezt hétfőn pótolták be a budapesti Legenda hajón egy három órás ünnepléssel. A meghívott vendégek melletttöbb régi, jelenlegi és néhány leendő tag is ott volt, közel 90 fő.

Papp Gergely a MIE egyik alelnöke vezette a programot. Először Németh György köszöntője hangzott el a Legenda Kft. képviseletében. Ezután Deák Judit elnök összefoglalója következett az elmúlt 5 évről és a remélhetőleg jobb kilátásokról, a közel 2 éves szünet után.Majd Cobino István alelnök mutatta be az egyesület új logóját és beszélt a MIE megújulásáról, új arculatáról. Jakus József a NIT és a MUISZ közlekedési bizottsága nevében tájékoztatta az idegenvezetőket az aktuális közlekedési problémákról, a vári behajtás fejleményeiről és a jelenlegi helyzetről a reptéren.
A délután legizgalmasabb eseménye Török András, a Budapest könyvek szerzőjének előadása volt, aki „Egy kontár vallomásai” címmel tartott tartalmas és nagyon érdekes beszámolót.

A törzstagok Török András 1-1 dedikált könyvét kapták ajándékba az egyesülettől.
Az idegenvezetők óriási tortával, pezsgővel és egy nagyon kellemes délutánnal ünnepelték az egyesület első öt évét.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk