hirdetés

A Baywatch sztárjai és Dobrády Ákos a Green Travel szezonnyitóján

A Green Travel szezonnyitó katalógus-bemutató partnerpartiját szokás szerint a budavári Hilton Hotel Budapestben rendezte meg az elmúlt hétvégén. A Török Köztársaság magyarországi nagykövete, Sakir Fakili is megtisztelte jelenlétével az estet, amelynek sztárfellépője Dobrády Ákos volt. A rendezvényen elhangzott, hogy tavaly a Green Travel szállította a legtöbb charterutast Magyarországról.

hirdetés

A hajnalig tartó program a Green Travel híradójával kezdődött. Dukai Regina konferálta fel a társaság tavalyi évének legfontosabb eseményeit. Láttuk, hallottuk, hogy az októberi törökországi tanulmányútjukon 180 értékesítő vett részt, az utazásszervező munkatársainak szerepelésével még egy Baywatch-epizód is készült az út során.

A filmből az is kiderült, hogy tavaly heti 19 törökországi charterjáratuk volt a főszezonban, hét study túrát szerveztek, rendeltek 10 új autóbuszt, melyek közül hat már megérkezett. 2016. januárjában workshopot rendeztek Velencén 160 partner és 35 török szálloda részvételével.

A profi híradó után Göktas Merdol ügyvezető köszöntötte a résztvevőket. Kiemelte, hogy eljött az estre Sakir Fakili török nagykövet, az észak-ciprusi török köztársaság konzulja, Selda Cimen és Papp Gábor, Hévíz polgármestere.

Elhangzott, hogy a cégcsoport árbevétele impozáns növekedést mutat: 2013-ban 10,3 milliárd forint volt, amely 2014-ben 15,1 milliárdra, tavaly pedig 19 milliárdra nőtt. Tavaly heti 32 charterjáratunk indult, és 2015-ben a magyar charterpiacon tour-operátorként a legtöbb utast mi szállítottuk – jelentette ki büszkén az ügyvezető. Hozzátette, hogy kiemelt partnerük, a Freebird légitársaság vitte tavaly Magyarországról a legtöbb charterutast. Az idei évben is bízik a társaság a török üdülőhelyekben: már 100 hotelben rendelkeznek garanciális helyekkel, ugyanakkor erősítenek Görögországban és Horvátországban is.

Az idén nyári programokkal kapcsolatban megtudtuk, hogy Antalya mellett Izmirbe és Bodrumba is indulnak charterjáratok, ugyanakkor Észak-Ciprusra megduplázzák tavalyi kapacitásaikat, heti két járatot indítanak a Tailwind légitársasággal. Az MSC hajóútjait az idén is foglalhatják náluk a partnerek. Már 130 viszonteladó iroda viseli a Green Point-emblémát, ezeknek az irodáknak az összesített forgalma 54%-kal nőtt az egy évvel korábbihoz képest – tudtuk meg Göktas Merdoltól. A beutaztatás terén is folyamatos a növekedés, idén a tavalyi forgalom háromszorosára számít az ügyvezető. Ezért került sor a buszbeszerzésre. Magyar rendszámú buszok, magyar sofőrökkel viszik a vendégeket szerte Európában – emelte ki Göktas Merdol.

A társaság 600 m2-es standdal lesz jelen az Utazás kiállításon. Az est folyamán Sakir Fakili nagykövet is szólt az egybegyűltekhez. Kiemelte, hogy két évvel ezelőtt törölték el a vízumkényszert honfitársaink számára, azóta 30%-kal többen utaztak hozzájuk magyarok. A török városok biztonságosak, a török konyha kiváló, a vendégszeretet páratlan és a tenger csodálatos – invitálta hazájába a magyarokat a török nagykövet. Az elegáns vacsora után Dobrády Ákos meglepetésvendéget óriási üdvrivalgás fogadta, dalaira tombolt a közönség.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai