hirdetés
hirdetés

A Care Park a turizmus szolgálatában

A világszerte több mint 450 parkolóházat működtető cég Budapest belvárosában a főbb turisztikai látványosságok közelében segíti az autósokat.


hirdetés

A Care Park számos parkolóháza Budapest belvárosában, a főbb turisztikai látványosságok közelében helyezkedik el. Ilyen a Szent István Bazilika, az Andrássy út környéke, a Magyar Állami Operaház, a Terror Háza és a Dohány utcai Zsinagóga közelében található parkolóház. Az éjszakai élet központjában is könnyen megtalálhatóak a Gozsdu udvar területén, a Király utca és a Dohány utca szomszédságában.

Ennek köszönhetően parkolóházaik a turisták és szállásadók körében is közkedveltek, mivel megoldást nyújtanak a nehézkes belvárosi parkolásra. Lehetőséget biztosítanak online jegyvásárlásra. 24 órás ügyfélszolgálati munkatársaik több nyelven, folyamatosan rendelkezésére állnak, hogy a parkolás mindenki számára gyors, kényelmes és biztonságos legyen.A Care Park technológiai újításaival forradalmasította az iparágat, és már több mint 450 parkolóházat üzemeltet világszerte. Küldetése, hogy az ügyfelei számára többet nyújtson, mint a parkolás.

A magyar Care Park csapatának székhelye Budapesten található az Opera Parkolóházban, a VI. kerületben. Hét saját tulajdonú parkolóház mellett több bérelt parkolót is működtetnek a fővárosban.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk