hirdetés
hirdetés

A Hungarospa működését nem fenyegeti az energiaválság

A termálvízzel együtt feltörő metángázt, valamint a víz hőjét is hasznosítják a fürdőkomplexumban. Az év eddigi része nagyon jól alakult Hajdúszoboszlón - írja a Termál Online.

hirdetés

A  Hajdúszoboszlói Televíziónak Czegle-Pinczés Enikő, a Hungarospa Zrt. idén tavasszal kinevezett vezérigazgatója elmondta, hogy az energiaválság és a gazdasági nehézségek ellenére semmilyen bezárást nem terveznek. Ezt fontos hangsúlyozni, hiszen az egész város turizmusa a fürdőkomplexumra épül.

A vezérigazgató beszélt arról is, hogy nem pusztán kincstári optimizmusról van szó, ugyanis a fürdő alapinfrastruktúrája lehetővé teszi a megújuló energiaforrások használatát. Így például hasznosítják a termálvízzel együtt feltörő metángázt, valamint a vízből kinyert hőenergiával fűtik az épületeik többségét. Emiatt nem fenyegeti a Hungarospát, hogy bármely üzletáguk bezárására kényszerüljenek.Elhangzott az is, hogy az idei év eddigi része nagyon jól alakult Hajdúszoboszló turizmusa szempontjából, mostanában lépik át az egymilliomodik vendégéjszakát. Jó nyári szezonja volt a fürdőnek is, megközelítették a 2019-es számokat.

A gyógyfürdőjük az év hátralévő részében is három fedett és négy szabadtéri medencével, valamint több mint 40 gyógyászati szolgáltatással várja a vendégeket. Az Aqua-Palace élményfürdőben pedig továbbra is 15 medence áll a fürdőzők rendelkezésére.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk