hirdetés
hirdetés

Átadták a Fehérvár Travel új autóbuszos telephelyét

Pontosan tíz évvel azután, hogy a Fehérvár Travel első saját tulajdonú autóbusza teljesítette az első külföldi útját, átadták Székesfehérváron a Fehérvár Travel autóbuszos telephelyét.

hirdetés

Az új épületkomplexum építése 2016. júliusában kezdődött a közel egy hektáros területen az Alba Ipari Zónában. Itt 4000 négyzetméternyi térkövezett parkolón kívül felépült egy 1600 m²-es épületegyüttes, melyben irodák, szolgálati lakások, 8 fedett buszgarázs, három, a legkorszerűbb szerviztechnikával felszerelt karbantartóműhely, egy raktár és egy kifejezetten az autóbuszok mosására optimalizált kézi buszmosó található, utóbbi a legszigorúbb környezetvédelmi előírások betartásával épült.

Az új telephely nem csak az eddigi bérelt parkoló leváltását szolgálja, hanem azt is, hogy az autóbuszok és személyzetük sokkal korszerűbb körülmények között tudnak felkészülni a soron következő fuvar feladatra. A Fehérvár Travel bízik benne, hogy ezzel a fejlesztéssel hosszútávon még tovább tudja javítani csoportjai színvonalas és biztonságos utaztatását.

További képek a Fehérvár Travel honlapján tekinthetők meg

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk