hirdetés
hirdetés

Az égiek fricskája: a jég és az eső elmosta a HSM 34. rendezvényét

2015. június 9-ére lett meghirdetve a HSM Baráti Kör 34. rendezvénye a margitszigeti Bringóhintóba, de a leszakadó eső és jég szó szerint elmosta a rendezvényt.

hirdetés

Barna László, a HSM vezetője elmondta: "amikor az Árpád hídon először bőrig áztam, majd a kerékpáromról lesodort és a korlátnak csapot az orkánszerű szél, akkor tudtam, hogy ezt a rendezvényt le kell mondanunk."

Szabó László a Bringóhintó tulajdonosa kifejtette: "kiadós vacsorával és szeretettel vártuk a szállodás szakembereket, de a vége az lett, hogy a személyzetünk lakott jól és vitte haza a finom falatokat."

Oláh Sándor, aki a MérhetőMarketing.hu képviseletében érkezett volna előadóként, szintén megszólalt: "1 órával korábban indultam el otthonról, de a Hungária körúton araszoltam, tengelyig érő vízben"

Szabó Erika, TeamVision játékszervezője elmonta: "amikor a tenyérnyi jégdarabokat megláttam, tudtam, hogy ez szétveri a tabletjeinket, nem szabad a programot megtartani"

A sors fintora, hogy Csobota-Kis Árpád, a HSM társvezetője - aki Prágából sietett haza a HSM-re - a cseh autópályán vesztegelt 3 órán keresztül.

A közmondás most 100%-ig beigazolódott: "Ember tervez, Isten végez".

A szervezők - látva a 30 napos időjárás előrejelzést - július elejére tervezik a program megrendezését, amiről a HSM Szakmai Baráti Kör a Facebook oldalán és a HSM hírlevelében értesítik az érdeklődőket.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk