hirdetés
hirdetés

Designváltás Budapest turisztikai portfóliójánál

Színes, mai és figyelemfelkeltő design várja mostantól a turistákat.

 

hirdetés

Mint a  Budapest Brand Nonprofit Zrt. ezzel kapcsolatos közleményében kifejti, úgy alakítják a főváros márka és turizmus stratégiáját, hogy élhető és szerethető városképet közvetítsen a budapestiek és az ide érkező turisták felé. A nemzetközi trendeket követve idén a cég teljes kártyaportfóliója új arculatot kapott: a lendületes és színes dizájn nem csak a Budapest Card-on, de a hozzá kapcsolódó egyéb kommunikációs eszközökön, termékeken is megjelenik, tükrözve ezzel a „Budapest, a modern európai nagyváros” üzenetet.

 

A 75 ezer példányban, 6 nyelven megjelent, számtalan kedvezményes városi attrakciót és szolgáltatást tartalmazó Budapest Card katalógus szintén a megújult dizájnnal várja a fővárosba látogatókat. Az új arculatot hordozzák már a szórólapok, plakátok és a Budapest Card partnereket jelölő 40 ezer példányban megjelent egyedi várostérkép is. Fokozatos bevezetésben a Budapestinfo turista információs irodák (Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A és 2B terminál, Városháza park), valamint a 22 közterületi értékesítő pont is az új dizájnnal jelenik meg 2022 második félévétől.

Tartalmi és arculati frissítést, kisebb ráncfelvarrást kapott a Budapestinfo.hu weboldal és kártyawebshop is. A felhasználók a honlapon is teljesen új Budapest Card arculattal találkozhatnak színes, modern köntösben. A változáshoz kapcsolódóan az egész oldal és a webshop arculata is megújult, nem teljesen szakítva az eddig megszokott formai elemekkel.  

A belföldi utazóknak szól a megújult 48 órás Hello Budapest Card, amely a Fővárosba látogatóknak nyújt számos kedvezményes lehetőséget. A 3-4-5 csillagos partner szállodákban két éjszaka közvetlen foglalása esetén a harmadik éjszakát ajándékba kapják. A belföldi turizmus élénkítését segíti a kártya 30 ingyenes és 70 kedvezményes szolgáltatása. A Hello Budapest Card díjmentes belépést biztosít egy történelmi fürdőbe és egy strandfürdőbe, tartalmazza az ingyenes közösségi közlekedést és belépőjegyet számos múzeumba és városnéző programra.

(forrás: Budapest Brand nZrt)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés