hirdetés
hirdetés

Egy hét múlva nyit Budapesten a román utazási iroda

A román érdekeltségű Christian Tour a magyar piacon elsősorban görögországi üdüléseket fog árulni.

hirdetés

Ahogy arról a Turizmus Online-on is beszámoltunk tavaly nyáron, a román piacon már régóta ismert tour-operátor nyit irodát Magyarországon Christian Tour néven. Az utazásszervező várhatóan február második hetében nyitja meg irodáját - mondta el kérdésünkre Maged Erian, a Christian Tour értékesítései vezetője. A tour-operátor a brit Memento cégcsoport tagja, és a román piac mellett Moldovában is évek óta jelen van, Magyarországon kívül pedig idén nyitották meg irodájukat Szerbiában és Lengyelországban. Spanyolországban és a törökországi Antalyában beutaztató irodával is jelen vannak, Korfun pedig egy szállodával is rendelkeznek Memento Kassiopi Resort néven.A Memento Kassiopi Resort Korfun (memento-hotels.com)
A Memento Kassiopi Resort Korfun (memento-hotels.com)


Tavalyi cikkünkben megemlítettük, hogy a Christian Tour és leányvállalatai a 2014-es pénzügyi évet 62 millió eurós árbevétellel zárta. Az utazásszervezőnek jelenleg 30 irodája van Romániában és egy leányvállalata Kisinyovban. A társaság 168 dolgozót foglalkoztat.

Maged Erian elmondta, hogy egyelőre kicsiben lesznek jelen Magyarországon: először csak egy irodát nyitnak néhány alkalmazottal, amíg felmérik a hazai piacot. Magyarországon főként európai csomagokat fognak kínálni, 2016-ban elsősorban a görögországi úti célok – azon belül is eleinte csupán öt-hat sziget – fogják árualapjukat képzeni, ahol részben a Christian Tours Romania, részben a Memento-csoport garanciális kapacitásokkal rendelkezik összesen több mint 230 szállodában.

A Christian Tour ősztől senior programot, vagyis az idősebb korosztálynak szóló utazási csomagokat fog ajánlani Spanyolországban és Olaszországban.

Magyarországi irodájuk a Rákóczi út 13. alatt nyitják meg.

Arra a kérdésre, hogy kik dolgoznak a budapesti irodában, illetve, hogy milyen mértékű az utazásszervező kauciója, egyelőre nem kaptunk választ. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) nyilvántartásában egyelőre nincs bejegyezve az utazásszervező.

A Christian Tour román weboldala
A Christian Tour román weboldala

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk