hirdetés
hirdetés

Egy hónap múlva strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idei évben 9. alkalommal kerül sor a Strandok Éjszakájára. A július 27-én tartandó eseményen országszerte hosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel, élő koncertekkel, DJ-kel, táncosokkal, tűz-zsonglőrökkel, szaunaprogramokkal, tűzijátékkal és habparty-val várják a fürdőzés szerelmeseit.

hirdetés

A Magyar Fürdőszövetség nemrég megválasztott elnöke, Boros László Attila reményét fejezi ki, hogy a meghirdetett programok elnyerik mind a fiatalok, mind a fiatal felnőttek és családjuk tetszését, így sokan fognak élménnyel tele hazatérni az éjszakai fürdőzésből. A fürdőszövetség és a programhoz csatlakozott fürdők ezúton is kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos strandolásra. Valljuk, hogy a fiatalok a fürdőkben is jól érezhetik magukat és egy nyári péntek éjszakai fürdőzés is lehetőséget biztosít arra, hogy fürdőink sokszínű szolgáltatásait igénybe vegyék. A csatlakozott fürdők által meghirdetett programokról, a kedvezményes belépőkről a fürdőszövetség honlapjáról (www.furdoszovetseg.hu) kaphatnak bővebb tájékoztatást.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk