hirdetés
hirdetés

Elstartol a ronda pulcsis futás

December 10-én, ráadásul egyszerre két helyszínen: Budapesten és Debrecenben.

hirdetés

Az idei lesz a hetedik alkalom, hogy a leggiccsesebb pullóvert magukra öltve futhat bárki a jótékonyság jegyében. December 10-én Budapesten és Debrecenben is várják a Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás szervezői.

Igazi családi eseményt álmodtak meg a szervezők még 2015-ben: az élményfutáson részt vehetnek kicsik és nagyok, sportosak és kevésbé mozgékonyak, hiszen a távok sprintelve, kocogva, de akár sétálva is teljesíthetőek.

 

Idén a Kenyérlelke Fesztivál alapítója és főszervezője, Németh Áron is csatlakozott a budapesti esemény megszervezéséhez. A sportolók Budapesten, a Városligetben mutathatták meg a legrondább pulcsinkat a nagyközönségnek. A liget déli bejáratától (Múzeum Mélygarázs és Promenád) indulva a Városligeti Futókörön elfut a csapat többek között a Millennium Háza és a Rózsakert mellett.

Debrecen belvárosban is futhatnak a ronda pulcsisok: a Baltazár Dezső térről indulva, Piac utcai sétáló övezet és a mesés debreceni adventi vásár érintésével. A gyülekező állomáson a start előtti bemelegítést Tisza Tibor, egyszeres magyar bajnok, ötszörös magyar válogatott labdarúgó vezényli, ezt követően az 5,2 km-es távot lehet egyéniben vagy váltóban, babakocsival vagy kiskutyával, családdal vagy kollégákkal futni - természetesen ronda pulcsiban. Az esemény megvalósítása a budapesti esemény a Városliget Zrt., míg a debreceni esemény megvalósítása a a Debreceni Advent vagy a Virágkarnevál programjait szervező Főnix Rendezvényszervező Kft.-vel közösen történik.

Az eseményre a részvétel ingyenes, csak előzetesen regisztrálni kell. 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk