hirdetés
hirdetés

Fejleszt, és nem számít bezárásokra idén a BGYH

A legnagyobb hazai fürdőüzemeltető társaság 2022-ben megvalósítana egy korábban elhalasztott energiahatékonysági beruházást, valamint a Rác fürdő felújításának is nekikezdenének.

hirdetés

Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) vezérigazgatója elmondta, hogy a 2021-es esztendő már jobban sikerült, mint a 2020-as, pedig a járványhelyzet miatt négy hónapon át zárva tartottak a fürdőik. 2021-es árbevételük várhatóan félmilliárd forinttal haladja meg az előző évi 5,9 milliárd forintos szintet. Az eredményük pedig 818 millió forinttal lehet magasabb a korábban tervezettnél - írja a Termál Online az InfoRádió interjúja alapján.

2020-ban és 2021-ben a fejlesztéseket el kellett halasztaniuk, mivel ebben az időszakban több mint nyolc hónapon át tartottak zárva a fürdőik, ami nagyságrendileg 21 milliárd forint árbevétel-kiesést jelentett. Szűts Ildikó elmondása szerint idén a legfontosabb egy energiahatékonysági beruházás lesz, és megkezdődhet a BGYH tulajdonába került Rác fürdő felújítása is.

Forrás: www.budapestgyogyfurdoi.hu
Forrás: www.budapestgyogyfurdoi.hu

2022-ben a társaság már nem számol átmeneti bezárással, ennek fényében 2019-es árbevételük 75 százalékával kalkulálnak.

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk