hirdetés
hirdetés

Fém szerszámtárolók, hétvégi házakhoz és kerttulajdonosok számára

A kert ugyanúgy lehet öröm a kertészkedőknek, mint azoknak, akik csak passzív pihenésre használják. A lényeg, hogy az ember friss levegőn legyen, és élvezze az őt övező zöldterületet, a madárcsicsergést, a tiszta levegőt és nyugalmat. 

 

hirdetés

Viszont akár kertészkedik az ember, akár csak elszenderül egy kerti kanapén vagy netán grillezésre várja barátait, számtalan eszközre van szüksége, amelyet valahol el kell tudni helyezni.

A Biohort fémből készült tárolók sokszínűek

Akik az e-kert.hu Biohort tárolói, kiegészítői mellett döntenek, biztosak lehetnek benne, hogy a hosszú élettartamot választják, és nem lesz sok gondjuk ezeknek a kellékeknek a karbantartásával. Ha fém alapanyagból választunk kerti szerszámtárolót, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem fog vetemedni, és nem igényel állandó ápolást.

Választhatunk kisebb méretűt 1-4 m2-ig, közepes tározót 4-16 m2-ig vagy akár még nagyobbat. Ez utóbbiak már önálló kerti lakként is funkcionálhatnak, kiválóan alkalmasak hétvégi telekre, nyáron aludni is lehet benne, hiszen több helyiség is berendezhető. A legkisebb méret fáskamrának jó, míg a közepes méretű Biohort fémházban bármit tárolhatunk, akár barkácsműhelynek is kialakíthatjuk.

A Biohort fémházak előnyei

Ellentétben a fával, amely hiába sugározza a természet nyugalmát, ha közben az időjárás viszontagságainak kitéve változtatja szerkezetét, a fémnek nem változik meg az összetétele, nem vetemedik, és nem kell állandóan festeni. Ugyanakkor a műanyagnál is időtállóbb, hiszen nem fog eltörni, megrepedni sem.

Gyakran előfordul, hogy átrendezzük a kertet, vagy éppen költözésre kerül a sor. Egy Biohort házat a legkönnyebb szétszedni, szállítani és összerakni, ha netán valamilyen mozgatásra, áttelepítésre kerülne sor. A rozsdamentes csavarokkal egyszerűen szerelhetőek.

A Biohort oldalfalak tűzihorganyzott és poliamid égetett lakkozással készültek, így soha sem kell őket festeni, sem impregnálni, biztosak lehetünk benne, hogy örök életűek lesznek. Szürke, minimalista színviláguk és kialakításuk kapcsán pedig ugyanúgy szinte láthatatlan részei tudnak lenni egy kertnek, udvarnak, mint a fából készült társaik, megbújva a fák, bokrok között.

A szükséges kiegészítők

A Biohort fém alapanyagú tárolók egyre növekvő népszerűsége maga után vonta, hogy a hozzá kapcsolódó kiegészítők egyre nagyobb hányadát is forgalmazza az e-kert.hu webshop. Különféle polcokat, kerékpártárolókat, a szerszámos házakhoz való világításra alkalmas berendezéseket, vázakat, kereteket lehet kapni, amelyek elősegítik az optimális és helytakarékos belső kialakítást is.

A Biohort fémházak mindegyike tartalmaz egy alap, induláshoz tökéletes felszerelést, de aki szeretne még hozzá polcrendszereket, egyéb tartókat is beszerezni, itt megteheti. Különleges, de annál fontosabb kellék az elektromos szerelőpanel, mivel közvetlenül az oldalfalakra nem lehet szerelni, még konnektorokat sem. A falra rögzíthető szerelőpanel viszont az a felület, amelyre már szerelhető akár elektromos szerelvény is, kielégítve minden felmerülő igényt.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk