hirdetés
hirdetés

Indul a Balaton-felvidéki Játékfesztivál

Régen a legvidámabb barakként ismert minket a fél világ, most pedig érkezik a legvidámabb hétvége a Balatonnál.

hirdetés

Indul a Vöröstói Játékfesztivál a gyereknapot is magába foglaló pünkösdi hosszú hétvégén, május 27-e és 29-e között: VöröstóBarnag és Tótvázsony vendégszerető lakóinak álomszép kertjeiben és pajtáiban önfeledten játszhatnak majd kicsik és nagyok..  

 

A résztvevőkkel játszanak és nekik is nagyszerű színészek, érkezik a Loveshake, Rezes Judit és Szabó Győző kapcsolatának igaz története, megnézheti bárki Balsai Móni produkcióját, egy igazi pikáns, szórakoztató verses előadást. Akiket pedig elméleti szinten is érdekel a játék, elmerülhetnek Jolsvai András időutazásában vagy a Hintalovon Alapítvánnyal közösen gondolkodhatnak azon, hogyan tudnának jobb játékpartnerek lenni a gyerekek számára. 

A Játékfesztivál ötlete a vöröstói családok hagyományaihoz nyúlik vissza, akik a jó idő beköszöntével rendszeresen összegyűltek, hogy az egymást érő kertekben, hűvös pincékben és békés nyaralókban együtt hódoljanak kedvenc játékaiknak. A szervezők érezték, hogy valami igazán különlegessel van dolguk, így született meg 2022-ben a Játékfesztivál Tóth Benedek programigazgató kezdeményezésével. És így született meg egy újabb hagyomány.

A Játékfesztivált a helyi lakók kezdeményezésére a Hangvető szervezi, a Veszprém–Balaton EKF támogatásával, ahol minden program ingyenesen látogatható.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk