hirdetés
hirdetés

Jön a Strandok Éjszakája

Kánikula idején, a lehető legjobbkor. Immár 13. alkalommal szervezik meg a vizes programot.

hirdetés

Az idei nyár legforróbb éjszakájára készülnek a magyarországi strandok: színvonalas programokkal várják 2022. július 30-án az éjszakai fürdőzés szerelmeseit. A Strandok Éjszakája országos rendezvényhez hazánk több, mint 40 fürdője csatlakozott az ország minden részéből.

Dagály Strandfürdő, Budapest
Dagály Strandfürdő, Budapest
 

A Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett rendezvényen az éjszakai fürdőzést vízi mozi, stand-up comedy, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, zumbashow, habparty egészítik ki. Koncertekkel, DJ-k fellépésével várják a strandok szerelmeseit Berettyóújfalutól Sárvárig, Körmendtől Gyuláig. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, akár hajnal kettőig is gyönyörködhetünk a csillagos égben a termálmedencében üldögélve. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a július 30-i, szombat esti Strandok Éjszakája.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a Szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés