hirdetés
hirdetés

Legek gyűjteménye - Proko Travel katalógusbemutató

116 oldalon 114 féle út több mint 300 időpontja jelent meg a legfrissebb Proko Travel katalógusban, amelynek bemutatóján a Trófea Grill étteremben jártunk.

hirdetés

A rendezvény elején Szolnok Péter, a TAP légitársaság képviseletében mutatta be a Proko Travel egyik legdinamikusabban fejlődő desztinációját, Portugáliát. A látványosságokon túl a szakember elmondta, hogy Budapestről Airbus 320-as, 319-es és 321-es gépekkel repülnek.

A Proko Travel büszke arra, hogy Európa összes országába szerveznek utat, emellett Amerikát és Ázsiát sem hanyagolják. A 26 éves utazásszervezői tapasztalattal bíró iroda csak szakértőkkel dolgozik, akik sok esetben a szakma legjobbjai: 2017-ben Kámán József a harmadik helyen végzett, 2016-ban Prónay Ildikó, 2018-ban pedig Gulyás Miklós nyerte el az év idegenvezetője címet. 

Ami megmaradt

 A tavalyi évhez hasonlóan a válogatást megkönnyíti a katalógus tartalomjegyzéke: külön lista van a régiók, az országok és az időpontok alapján. A döntést segítheti, hogy a  programok nehézségi szintjét továbbra is minden esetben jelölik; valamint az, hogy legtöbb útjukon biztosítanak audioguide-ot. Az utazások gyerekek számára fárasztóak lehetnek, ezért a számukra is megfelelő ajánlatokat "minden korosztálynak" jelzéssel látták el. Extra szolgáltatásaik között szerepel, hogy a repülős útjaiknál ingyenes parkolóhelyet biztosítanak a reptér közelében. Hasznos tudnivaló, hogy az útlemondási biztosítást tartalmazza a díj, az illetékre pedig külön lehet biztosítást kötni. Az árba minden esetben belekalkulálták kézi- és a feladott poggyászt is, ezért nem kell plusz kiadással számolni. A Ryanair és a Wizzair járatain elsőbbségi beszállást biztosítanak, ráadásul garantálják a fix ülőhelyeket a repülőn, így a családtagok egymás mellett ülhetnek. 

Bizonyos utazásokra akkora az igény, hogy 26 éve szerepelnek az utazásszervező kínálatában. Ilyen a Nyugat-európai körutazás, Olaszország gyöngyszemei, vagy az Alpok kincsei.

Újdonságok

A katalógus újdonságai az Azori szigetek, Jordánia, Marokkó, Közép-Európa körkép (Németország, Csehország, Ausztria), Puglia, Sevilla, Madrid, Északi aranyháromszög (Helsinki, Szentpétervár, Tallin). Nem csak úti célban akad változás, hanem abban is, hogy egy ágyas felár felét - felső korlát nélkül- átvállalja a Proko Travel, amennyiben az utas társítást kér, és mégsem tudnak számára utazótársat találni.

A Proko Travel számára kifejlesztett belső rendszer, az Inno Travel szoftver már utazási irodák számára is elérhető. Az utazásszervező útjai országszerte 500 utazási irodában foglalhatóak. Fontos megjegyezni, hogy az előfoglalási- és kiemelt törzsutas kedvezmények március 20-ig élnek, ezután már csak az 5%-os törzsutas kedvezmény vehető igénybe.

Kottász Adél, online szerkesztő
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk