hirdetés
hirdetés

MUISZ-irodák az MTÜ által szervezett dél-alföldi tanulmányúton

2016. szeptember 27-28-án a Magyar Utazási Irodák Szövetségének beutaztatással foglalkozó tagirodái vettek részt a Magyar Turisztikai Ügynökség Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságának tanulmányútján, mely igen gazdag, kellemes hangulatú programot nyújtott a résztvevők számára.

hirdetés

A pósteleki Mókus csárda vendégszerető fogadtatása és gazdag gasztronómiai kínálata alapozta meg a két napos út hangulatát, melyet a rendkívül igényesen felújított gyulai Almásy-kastély és a Várfürdő megtekintése követett, ahol az érdeklődők betekinthettek az AquaPalota világába és sétát tehettek a fürdőt körbeölelő csodálatos ősparkban.

A tartalmas napot a Bréda-kastély 3D-s épületvetítése tette teljessé. Az utazás fáradalmait a felújított "százéves" Komló szállodában pihenhette ki a csoport.

A második napon is sok látnivalóban volt részük a vendégeknek. A Szegedi Dóm és Látogatóközpont megtekintése után a Csillagösvény Élménypark jurtájában egy workshop keretében találkozhattak az irodák a dél-alföldi régió szolgáltatóival, majd az Ópusztaszeri Emlékpark zárta a programot, ahol a résztvevők ismét beülhettek a "régi idők" iskolatermének padjai közé, és néhány percben vidám hangulatú időutazást tehettek a "szigorú tanító úr" nádpálcás felügyeletével. A Feszty-körkép megtekintése mellett új fejlesztések bemutatására is sor került.

A program lezárásaként személyre szóló mesterlevelet kaptak az utazási irodások, mely igazolta, hogy bejárták a helyszínt, és mely garancia arra is, hogy meleg szívvel fogják ajánlani a látnivalókat csoportjaik számára.

Ópuszaszeri kirándulás
Ópuszaszeri kirándulás

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk