hirdetés
hirdetés

Online katalógussal erősít a Kárpátokra fókuszáló iroda

Meghallva az idők szavát.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Megújult a Kárpáteurópa Utazási Iroda weboldala, és elkészült a új online katalógusa is, tudatták velünk közleményükben. Mint írják, remélik, hogy májusban lassan megszűnnek a korlátozások, és végre utazhatnak is honfitársaink. Mint írják, május végétől a szezon végéig folyamatosan indulnak útjaik.

Fotó: www.karpateuropa.hu
Fotó: www.karpateuropa.hu

Már hatszázan biztosan a vonaton

A legelső és egyúttal a legnagyobb projektük május végén, 21-24. között az erdélyi csíksomlyói búcsúra induló két zarándokvonat, a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz lesz Böjte Csaba ferences testvér védnökségével. A vonatokra, amelyek többek között eljutnak a Történelmi Magyarország ezeréves határára, már több mint hatszázan jelentkeztek.

Május végétől, június elejétől az év végéig pedig már csaknem minden héten indulnak buszaik Erdélybe, Felvidékre, Kárpátaljára a Vajdaságba, Horvátországba, Szlovéniába, Olaszországba, Csehországba, Lengyelországba, a Baltikumba, Ausztriába, Németországba és Franciaországba – „Körutazások magyar szemmel” szlogennel.

Kiderül az is, hogy a Kárpáteurópa utazási iroda 2021.évi programfüzete csak online változatban lesz elérhető és látható a weboldalukon. Itt van a Kárpáteurópa 2021. évi virtuális katalógusa is az új indulási időpontokkal, árakkal és az új kül- és belföldi programokkal. Ezt a virtuális katalógust lapozgatni is lehet. Papír alapú prospektust egyelőre nem terveznek. Az idei program csomagunk gerincét a tavalyi ajánlatok adják.

Növekvő árak, bővülő kínálat

A forint jelentős gyengülése miatt az árak is változnak. Ennek ellensúlyozására bővítették a környező országokba induló rövidebb, ezáltal olcsóbb programjaink számát. Így bővítették csehországi, felvidéki/szlovákiai és lengyelországi útjaink kínálatát természetesen a megszokott tartalommal, azaz a magyar múlt, a nemzet történelmi emlékeinek előtérbe helyezésével. Valamint azokra a hűséges utasaira is gondoltak, akik inkább idehaza töltenék szabadságukat. Nekik egy-két napos belföldi árualapot készítette, amely akár egyéni, vagy csoportos szállásfoglalási lehetőség mellett, hétvégi kulturális kirándulásokat jelent.

 

 

 

 

 

(forrás: karpateuropa.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai