hirdetés
hirdetés

Thaiföld, Goa és Dubai a téli úti célok között

Két új egzotikus desztinációt kínál a téli szezonban utasainak a Sun & Fun Holidays. 

hirdetés

A Sun & Fun Holidays a tavaly évhez hasonlóan ezen a télen is programozza Dubajt, idén pedig újdonságként Thaiföldre és Goára is kínálnak üdüléseket - tájékoztatta lapunkat az utazásszervező. Mindhárom desztinációt az Emirates, illetve a Qatar Airways menetrendszerinti járataival érhetik el az utasok. Az egyiptomi Hurghadára heti egy charterjáratot indít a téli szezonban az iroda. 

Azt is megtudtuk, hogy az utószezonban egészen október végéig közlekedik charterjáratuk a török tengerpartra, az utolsó járat október 26-án repül Törökországba, és november másodikán hozza haza az utasokat.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk