hirdetés

Török és észak-ciprusi charterek a Green Travelnél

A törökországi és észak-ciprusi charterjáratok mellett az utazásszervező nyári kínálatában számos görög sziget, illetve Bulgária és Málta is megtalálható.

hirdetés

A Green Travel 2016-ban heti kilenc törökországi charterlánccal vág neki a szezonnak, ebből egy-egy Izmirbe és Bodrumba megy, illetve Debrecenből és Sármellékről is indulnak járataik, ezen kívül heti négy alkalommal repülnek majd Észak-Ciprusra is.

Törökországon és Észak-Cipruson kívül Zakynthoszra, Korfura és Krétára is eljuthatnak az utasok mind Debrecenből, mind Budapestről, illetve Rodoszra Budapestről. A Green Travel a bulgáriai charterjáraton is rendelkezik helyekkel, illetve Málta is megtalálható a kínálatukban.

Az utazásszervező elmondta: a török légitársaságokkal ápolt kapcsolatuk lehetővé teszi a rugalmas járatmódosításokat, így bármikor tudnak újabb láncokat programozni akár csak a főszezonra is.

Bodrum (gototurkey.co.uk)
Bodrum (gototurkey.co.uk)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai