hirdetés

Új igazgató az ismét nyíló ibis Styles Budapest Citywest-nél

Az Accor Nemes Róbertet nevezte ki az újranyitó ibis Styles Budapest Citywest igazgatójának. A főváros nyugati bejáratánál található hotel két év után, 2022 júniusától fogad ismét vendégeket. 

hirdetés

Az új vezető a Budapesti Metropolitan Egyetem turizmus-vendéglátás szakán végzett közgazdászként. Pályafutását 1997-ben a Hotel Taverna Budapestben (a mai Mercure Budapest City Centerben) kezdte londínerként, majd 2000-től a Ramada Budapest Hotelben recepciósként, később Front Office vezetőként folytatta.

Nemes Róbert
Nemes Róbert
 

2009-től a budapesti Expo Congress Hotelben a Front Office részleget irányította, majd 2012-ben a hotel szállodaigazgatója lett. 2014-ben már cluster szállodaigazgatóként folyamatosan több szállodáért felelt (Expo Congress Hotel, Baross City Hotel, Cosmo City Hotel, Estilo City Hotel, Promenade City Hotel, La Prima Fashion Hotel, Promenade City Hotel).  

Sabina Bartyzel, az Accor kelet-európai igazgatója: "Meggyőződésünk, hogy sikeresen fogja menedzselni az ibis Styles Budapest Citywest újranyitását, majd a szálloda csapatának támogatásával irányítani a hotel működését."

 

A szálloda a főváros nyugati bejáratánál található. Könnyen megközelíthető az M1-es és az M7-es autópályáról, és a közelben található a Kelenföldi vasút- és metróállomás, így üzleti utazók és turisták számára is ideális választás. A jó tömegközlekedésnek köszönhetően a városközpont is gyorsan elérhető.

A 114 szobás szálloda modern, pop-art stílusú belső tereit a kortárs budapesti művész, Weiler Péter tervezte.

(forrás: mindgeer / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk