hirdetés

Új séf a Baraka étteremben

Különleges nyári étlappal mutatkozik be a Baraka, Budapest új séfje, a brazil származású André Bicalho. 

hirdetés

André egészen gyerekkora óta a főzés szerelmese: Brazíliában nagymamájával eltöltött közös konyhai emlékek óta szenvedéllyel gondol az ételek iránt.

Az évek során számtalan metropoliszban élt Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban valamint Brazíliában, amelyek mind-mind a multikulturális környezetet és szemléletet erősítették konyhaművészetében, ezért a különböző kultúrákba szüntelen inspirációforrásokként tekint.

Főzött már privát séfként, food truck-ban valamint két Michelin-csillagos étteremben, a Villa Renée Lalique-ben is, ahol Jean-Georges Kleintól, a 3 csillagos séftől tanult. Bármilyen műfajról is legyen szó, mindig a perfekcióra törekszik, a lehető legmagasabb gasztronómiai élményt és rendhagyó ízek okozta új dimenziókat varázsolva a vendégek számára. 

André Bicalcho étlapján megtaláljuk többek között a kék homárt (‘Le Bleu Homard’), matcha teával körbeölelt barackkal kísért libamáj mousse-t, dashival, mangóval és norival kísért tarisznyarák salátát is. 

André Bicalho
André Bicalho

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk