hirdetés
hirdetés

További vonzerőkkel bővül a bogácsi fürdő

Jelentős nyereséggel zárta az évet, és komoly vendégforgalommal nyitotta az új esztendőt a kénes gyógyvizéről ismert létesímény, amelyben jelentős fejlesztéseket is terveznek - írja a Termál Online.

hirdetés

"A fürdővendégek száma 9 százalékkal maradt csak el a 2019-estől. Jelentős szálláshely kapacitással rendelkezünk, kempinggel, panzióval, apartmanházakkal, ahol 10 százalékkal nagyobb vendégéjszaka számot sikerült elérni, mint ’19-ben. A bevételünk pedig 54 százalékkal haladta meg a 2019-es esztendő. Jelentős nyereség mellett, ami elsősorban az áremelésünknek és az új szolgáltatásainknak volt köszönhető, ugyanis 2021 júliusától rendelkezünk fedett élménymedencével és szaunarészleggel jelzi Jacsó Zoltán, a Bogácsi Thermálfürdő Kft. ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, hogy már 2016-ra eljutottak oda saját erős beruházásokkal, hogy a komplexum teljes hőigényét geotermikus energiával látják el, így gázköltségük nincs, ami komoly előny a mai időkben. Még tavaly ősszel elkezdték el egy 150 kW-os napelempark építését, amelyet – reményeik szerint – hamarosan üzembe helyeznek, és ami a szálláshelyeik villamos energia igényének nagy részét fedezi majd.

Fotó: bogacsigyogyfurdo.hu
Fotó: bogacsigyogyfurdo.hu

A szakember azt is elmondta, hogy az év eddig eltelt időszakában 20 százalékkal több fürdővendégük volt, mint tavaly ilyenkor, a vendégéjszakák száma pedig 8 százalékkal nőtt. Hozzátette, hogy új fogadóépület megépítését tervezik a Jurta üdülőközpont bejáratához, amelynek épületeinek felújítása jelengleg is zajlik. A vízi játszótérbe új csúszdákat építenek be.
A TOP Plusz turisztikai pályázatán elnyert forrásokból pedig egy 4 csúszdából, és sok más élményelemből álló vízi várat és sodrófolyosót alakítanak ki. Ezenkívül élményelemeket és részbeni fedést kap az ikermedence, valamint szintén részlegesen lefedik a pillangó medencét.

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk