hirdetés
hirdetés

Újabb üzletkötési fórum Budapesten

A Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) sikeres pályázatának eredményeként 2022. február 27.- március 1. között hazánkban rendezi a Europe Congress idei első MCE Central & Eastern Europe fórumát - tájékoztatta lapunkat az MKI.

hirdetés

Az üzleti esemény Közép-és Kelet-Európa MICE-potenciáljára építve a világ minden tájáról külön meghívás alapján érkező kvalifikált szakmai vásárlókat (buyereket) hoz össze a régió szolgáltatóival: DMC-kel (Destination Management Company), PCO-kal (Professional Congress Organizer), kongresszusi irodákkal, rendezvényszervezőkkel és helyszínekkel, ügynökségekkel, szállodákkal és légitársaságokkal. A résztvevő cégek egyharmada magyar.

A szakértők iparági tapasztalataival is gazdagított fórum lehetőséget teremt a desztináció kedvező adottságainak bemutatása mellett az üzleti szinergiák kiaknázására. Egyedülálló koncepció mentén folytathatnak egymással hatékony, előre egyeztetett személyes tárgyalásokat a meetings industry különböző szereplői.

A három intenzív nap, s az ezt követő FAM trip gyümölcsöző kapcsolatépítést és izgalmas élményeket ígér. A Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésével megvalósuló kiegészítő programok kínálatában kiváló rendezvényhelyszínekeinket, gazdag kulturális örökségünket, s gasztronómiánkat vonultatja fel a Kongresszusi Iroda a konferencia és rendezvény üzletág nemzetközi képviselői számára. A szakmai programok helyszíne a Radisson Blu Béke Hotel.

További információ: https://www.europecongress.com

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk