hirdetés
hirdetés

Újraindítást támogató program szálláshelyeknek

A SabeeApp felhőalapú hotelmenedzsment-szoftver és a Marketing21 digitális ügynökség összefogott azért, hogy támogassák a szállodák újraindulását. A program célja, hogy a szálláshelyek okosmegoldásokkal és online marketing eszközök segítségével komoly versenyelőnyre tegyenek szert a nyitást követő időszakban.

hirdetés

Az újraindulást támogató csomag segítségével a hotelek kihasználhatják a digitális megoldásokban rejlő lehetőségeket és ezzel egyszerűsíthetik mindennapi működésüket, csökkenthetik adminisztrációs költségeiket és új vendégekre tehetnek szert. A két cég az együttműködés során megvizsgálja a szállásadó működését, weboldalát, marketingtevékenységeit és személyre szabott segítséget nyújtanak a fejlesztések kivitelezésében.

„A Készülj fel! - támogatói programunkat azoknak a tudatos szállodáknak hoztuk létre, akik időben szeretnének felkészülni a szállodaipar újraindulására. Tudjuk, hogy ehhez a szálláshelyeknek minden erőforrásra szükségük lesz, ezért kedvezményekkel és halasztott fizetési lehetőséggel szeretnénk minél könnyebbé tenni számukra az időszakot. Olyan megoldásokat biztosítunk, amelyekkel rövid időn belül teljes foglaltságot érhetnek el” – fogalmazott Herman Szabolcs, a SabeeApp ügyvezetője.

A Készülj fel! csomag lényege, hogy a hotelek egy egyszeri 99 eurós díjért 3 hónapig használhatják a SabeeApp szoftver összes modulját, segítséget kapnak az online utazási irodák (OTA-k) beállításában, valamint az online marketing folyamataik kivitelezésében is. A program során a hotelek személyre szabott oktatásban részesülnek a SabeeApp szakértőinek részvételével, így saját igényeinek megfelelően tudják ki-használni az online megoldásokban rejlő lehetőségeket.

„A programban résztvevő szálláshelyek növelhetik online jelenlétüket és több potenciális vendéget érhetnek el azáltal, hogy átvizsgáljuk a weboldalukat és digitális marketing szakmai tanácsadást nyújtunk számukra. A szálláshelyeket mindez több közvetlen foglaláshoz segíti, így növelhetik bevételüket és profitabilitásukat a nyitást követő időszakban" – tette hozzá Nótin Szabolcs, a Marketing21 digitális ügynökség ügyvezetője.

A Készülj Fel! támogatói program weboldala itt található.

(X)

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai