hirdetés
hirdetés

1000 jegyet osztott szét a Ryanair

Ezer ingyen repülőjegyet ajándékozott Valentin-nap alkalmából a Ryanair, amely jövő héttől 32 új útvonalat üzemeltet.

hirdetés

A szerencsések a fapados légitársaság hoszteszeitől a Westend első emeletén vehették át a regisztrációs űrlapokat kedd délután 4-kor. Az ingyenes jegy átvételének egyetlen feltétele az volt, hogy a tikett átvevőjén legyen valami kék ruhadarab, írja az mmonline. A jegyek oda-vissza, az alábbi útvonalak valamelyikére használhatók fel: Brüsszel, Göteborg, Baden-Baden, Hamburg, Menningen. A Ryanair február 17-től 32 új útvonalat üzemeltet Budapestről, amelyekre az első két hétben 45 ezer foglalást regisztráltak.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk