hirdetés
hirdetés

A Hubay ház díszíti fel az idei Karácsonyi Vásárt

A Hubay Ház, hazánk első és eddigi egyetlen állandó karácsony kiállítása és szalonja  idén májusban nyitotta meg kapuit Szentendrén, a hivatalos megnyitó óta eltelt pár hónap alatt több tízezer látogatója volt a kiállítótérnek.

hirdetés

A Karácsony Kiállítás és Szalon tulajdonosa, Hubay Éva szerint az idei évben a fehér és a natúr színkompozíciók fogják uralni az ünnepi enteriőröket idehaza és külföldön egyaránt. A Szalon javában készül az idei karácsonyi szezonra, a világ számos országából több ezer féle karácsonyfadísz érkezett a kiállítótér vitrinjeibe. Az idei szezon igazi újdonságának ígérkezik, hogy a Szalon eldíszített karácsonyfabérlés szolgáltatást kínál a minőségi lakberendezésre fogékony közönségnek.

Hubay Éva a sajtótájékoztató végén bejelentette, hogy a Budapesti Karácsonyi Vásár, mely évről évre a Vörösmarty téren kerül megrendezésre, fény- és díszdekorációjáról idén először a szentendrei Karácsony Kiállítás és Szalon (Hubay Ház) gondoskodik. A letisztult, egyszerű, de mégis a legszeretettebb motívumokat felidéző díszek igazi karácsonyi hangulatot fognak teremteni Budapest szívében. A gyermekek felhőtlen kikapcsolódását a téren kialakításra kerülő Mikulás-Ház garantálja majd, melynek berendezését szintén a Hubay Ház vállalta magára.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk