hirdetés

A Párisi Udvar Hotel Budapest az év hotelprojektje címet is bezsebelte

A Portfolio által megrendezett Property Investment Forumon osztották ki a Portfolio Property Awards díjakat, ahol a Mellow Mood Hotels (MMH) projektje, a Párisi Udvar Hotel Budapest nyerte el Az év hotelprojektje díjat.

hirdetés

A Mellow Mood Hotels cégcsoport jelenleg 12 szállodai egységet üzemeltet Budapesten, köztük a The Unbound Collection by Hyatt brand tagjaként megnyitott Párisi Udvar Hotel Budapestet. Az épület felújítása több mint 4 évig tartott, a rekonstrukció során az eredeti terveket és levéltári forrásokat is felhasználták.

A csütörtök délután megtartott díjátadón a nyerteseket – köztük az MMH cégcsoportot is - a Portfolio Property Awards héttagú szakmai zsűrije összesen kilenc kategóriában választotta ki.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk