hirdetés
hirdetés

A vidéki 3*-osok profitáltak az augusztusi jó időből

A BL Bavaria Yachtclub & Apartments csatlakozásával 130-ra nőtt a Magyar Hotel Monitor, szállodai teljesítménymérő programban résztvevő szállodák száma.

hirdetés

A szállodák napi adatai alapján elemzéseket végző MHM első kilenc hónapi analízise azt jelzi, hogy amíg a Formula 1-es futam jótékonyan hatott a budapesti szállodák teljesítményére, az augusztusra megérkezett nyár csak a vidéki 3*os szállodák eredményeit javította: a budapesti 4*-os szállodák átlagárának jelentős visszaesése felhívja a figyelmet a desztináció versenyképességének törékenységére. A negatív trendet csak a Sziget idejére tudták a 4*os szállodák megfordítani. Összességében a magyar szállodapiac görgetett adatai a 2010-es év teljesítményét alulról közelítő (negatív stagnálás) jeleit mutatják.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk