hirdetés
hirdetés

Akár 100 millió forintos biztosítási keret az Anubis Travel utasainak

Az Anubis Travel sikeres megállapodást kötött az EUB-val (Európai Utazási Biztosító Zrt), aminek eredményeképpen új biztosítási termékeket dolgoztak ki. 

hirdetés

Az Anubis Travel saját szervezésű útjaihoz két új típusú betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás közül választhatnak az utazók. Az Anubis Elit napidíja 720 Ft, melynél az egészségügyi segítségnyújtás és biztosítási keret igen magas, 50 millió Forint. A magasabb kategóriájú Anubis Elit Plusz biztosítás esetén a napidíj 950 Ft, az említett biztosítási keret pedig 100 millió Forint. Az új termékek a világ bármely pontjára történő utazás esetén érvényesek. A biztosítás könnyen és gyorsan megköthető az Anubis Travel online foglalási rendszerén keresztül. (x)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk