hirdetés
hirdetés

Az Emirates légiutas-kísérői megmutatják, hogyan kell focimeccsen szurkolni

A portugál Benfica focicsapat főszponzora az Emirates légitársaság, a cég pedig egy elég ötletes márkamegjelenést szervezett a csapat egyik fontos mérkőzése előtt a lisszaboni stadionban.

hirdetés

Az Emirates stewardessei bevonultak és felálltak a kezdőkörbe, majd ott, a repülőgépeken szokásos mozdulatokkal bemutatták a stadionban való viselkedés és szurkolás „szabályait”.

A szurkolók először láthatóan nem értik, hogy mi történik, aztán határozottan fellelkesednek. Szerintünk nagyon ötletes a dolog, és a Facebook közönsége is így gondolja, hiszen alig egy nap alatt több mint ötmillióan látták.

 

Emirates crew demonstrates "safety video" on a football field ...

Watch: Emirates crew demonstrates "safety video" on a football field in front of 65,000 fansCourtesy: Emirates via YouTube

Szerző: Khaleej Times, 2015. október 27.
(forrás: Khaleej Times, Kreatív Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk