hirdetés
hirdetés

Az osztrák turisztikai exminiszter a Ryanairhez igazolt

Eamonn Brennan, az ír légügyi hatóság és az Eurocontrol korábbi vezetője, valamint Elisabeth Köstinger volt osztrák miniszter is csatlakozott az ír fapados igazgatótanácsához - írja az AIRportal.hu.

 

hirdetés

A Ryanair Holdings igazgatótanácsa egy osztrák és egy ír szakemberrel bővül 2023. április 1-jei hatállyal. Elisabeth Köstinger korábbi osztrák politikus 2009 és 2017 között európai parlamenti képviselő volt, majd Kurz, Schallenberg és Nehammer kancellárok kormányában mezőgazdasági, fenntarthatósági és idegenforgalmi miniszterként tevékenykedett. A politikától 2022-ben vonult vissza, azóta egy vállalat vezérigazgatójaként tevékenykedett.

Depositphotos
Depositphotos
 

Eamonn Brennan korábban az ír légügyi hatóság vezérigazgatója volt, majd 2018-tól 2022-ig töltötte be az Eurocontrol főigazgatói posztját, az elmúlt 5 évben az európai légiközlekedés központi alakjaként. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk