hirdetés
hirdetés

Interjú Raja Ammarral, a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal új képviselet-vezetőjével

„Az utazásszervezők a legfontosabb stratégiai partnereink”

2016. október 26-án mutatkozott be a hazai turisztikai szakma előtt a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal új magyarországi képviselet-vezetője, Raja Ammar Épouse Chehata asszony. A vezetőt terveiről kérdeztük.

Milyen pozícióban tevékenykedett korábban a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatalnál, és mióta dolgozik a hivatal kötelékében?

1997 júliusában csatlakoztam a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatalhoz, ahol különböző feladatokat láttam el a Marketing és Kommunikációs Osztályon. A magyarországi kinevezésem előtt a hivatal PR részlegének igazgatójaként tevékenykedtem.

Hogyan látja jelenleg Magyarország és Tunézia kapcsolatát a turizmus terén?

A két ország közötti kapcsolat baráti és nagyon biztató. Erre utal a tunéziai külügyminiszter legutóbbi budapesti látogatása során aláírt egyezmény is, melyben mindkét partner a turisztikai szektor fejlesztését támogatja. Emellett a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal budapesti irodájának jelenléte is azt bizonyítja, hogy a két ország közötti kapcsolatot a jövőben erősíteni kívánjuk.

Raja Ammar Épouse Chehata (Fotó: Fóti Péter)
Raja Ammar Épouse Chehata (Fotó: Fóti Péter)
Mik a tervei magyarországi tevékenysége alatt?

A legfontosabb feladatunk a magyar utazóközönség megerősítése abban, hogy Tunézia egy biztonságos úti cél. Ennek elérése érdekében a következő stratégiát fogjuk követni: egyrészt mindenre kiterjedő piackutatáson keresztül kívánjuk felmérni a piac igényeit és elvárásait, hiteles és teljes körű tájékoztatást nyújtunk Tunézia helyzetéről, igyekszünk minden fronton támogatni az utazásszervező partnereinket, végül szeretnénk a legtöbb felületen elérni az utazóközönséget.

Hogyan népszerűsítené Tunéziát, illetve hogyan segítené elő, hogy Magyarországról minél több turista látogasson Tunéziába?

Jövőre ismét kommunikációs kampányt indítunk Magyarországon, aminek szerves részét képezi majd az online megjelenés és az utazásszervezőkkel közösen tervezett hirdetési felületek. A hagyományos hirdetések mellett nagy hangsúlyt fektetünk majd a közönségkapcsolatok építésére, mellyel az utazási irodákat és rajtuk keresztül az utazóközönséget szeretnénk megszólítani.

Miként kíván együttműködni a Tunéziát is kínáló utazásszervezőkkel?

Az utazásszervezők továbbra is a legfontosabb stratégiai partnerek maradnak számunkra. Az irodákkal szoros együttműködésben szeretnénk a jövőben a magyar elvárásoknak megfelelő kínálatot összeállítani és egyesítve az erőinket, megtenni a szükséges intézkedéseket.

Ön szerint miért érdemes igazán Tunéziába látogatnia egy turistának?

Azoknak ajánlom Tunéziát, akik keresik az egyedi és a különleges élményeket. Akik szeretik felfedezni az országot, keresik a kalandokat és érdeklődnek a kultúra iránt.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk