hirdetés
hirdetés

Bécsből indít Abu Dzabiba járatokat az Etihad

Megnyitja járatát Bécsbe az Etihad Airways 2021. július 18-án, amelyet eredetileg tavaly májustól tervezett - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az abu-dzabi központú légitársaság közleménye szerint járatai az osztrák fővárosba hetente két alkalommal közlekednek majd az Egyesült Arab Emírségek fővárosából. Az útvonalon az Etihad Airways Boeing 787 Dreamlinerein repülhetnek majd az utasok.

Bár a pontos menetrendet még nem tették közzé, a közlemény szerint úgy állították össze, hogy ideális legyen a hétvégi városlátogatóknak, így a járatok a kora reggeli órákban érkeznek majd meg a Schwechat-repülőtérre.

A légitársaság eredetileg 2020 májusától tervezte, hogy megnyitja a bécsi útvonalát heti négy járattal, majd később már napival, azonban a világjárvány közbeszólt.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk