hirdetés
hirdetés

Bemutatkozott a magyar piacon a Gruber Reisen

Lajosmizsei disznóvágásra vitte partnereit a Magyarországon most induló Gruber Reisen csapata, ahol Csákány Csaba, az utazásszervező hazai képviselője bemutatta az utazási irodát és az első magyar nyelvű katalógust.

hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, január 4-étől a Gruber Reisen nevű osztrák utazásszervezőt képviseli Magyarországon Csákány Csaba, aki 20 éven keresztül a Terra Reisen irodáját vezette Budapesten. Az iroda és az első magyar nyelvű katalógus bemutatója alkalmából a lajosmizsei Geréby Kúriába vitte partnereit az utazásszervező.

Csákány Csaba elmondta: a grazi székhelyű Gruber Reisent 1968-ban alapította a Gruber-család, először ügynökösködéssel foglalkoztak, a későbbiekben a stájerek utazásszervezőjeként működtek. Ma már 300 alkalmazottal dolgoznak, saját és franchise-irodákkal, saját buszokkal rendelkeznek, tavaly pedig úgy döntöttek, hogy 2016-tól erősítenek a magyar piacon is. A Gruber Reisen termékeit eddig ugyanis a Ruefa és a Blaguss mellett csak nagyon kevés iroda értékesítette Magyarországon.

A Gruber Reisen jelenleg a Last Call Travel irodájában bérel egy munkaállomást a Marina parti Prestige Cityben - a hivatalos nyitás február 22-én, hétfőn lesz. A magyar képviseletet két fő alkotja, Csákány Csaba látogatja a partnereket és adminisztrál, Guba Tímea pedig a call centerben tevékenykedik.

Katalógusbemutatót tart Csákány Csaba
Katalógusbemutatót tart Csákány Csaba


Az iroda zászlóshajója saját szállodája Brac szigetén, a négycsillagos Bretanide Sport & Wellness Resort Bol városában. Bracra egyébként nyaranta indít Bécsből charterjáratokat az iroda. A 260 szobával és 27 lakosztállyal rendelkező, felújított hotel közvetlenül az aprókavicsos tengerparton található, all inclusive ellátással is foglalható, több étteremmel, wellness-részleggel, sportolási lehetőségekkel várja a turistákat, valamint speciális programokat - például szervezett túrákat vagy tematikus heteket - is kínál a szállóvendégeknek.

Bretanide Sport & Wellness Resort, Brac
Bretanide Sport & Wellness Resort, Brac


Bár az utazásszervező számos úti célt kínál az osztrák piacon - az európaiak mellett például egzotikus utakat a Távol-Keletre, a Karib-térségbe és az Arab-félszigetre is -, az első magyar nyelvű katalógusban egyelőre három desztinációval - és összesen körülbelül 300 szállodával - indulnak: az idén a turisták körében várhatóan még népszerűbb Horvátországgal, Szlovéniával és Olaszországgal. Ez persze nem jelenti azt, hogy a későbbieknek nem terjesztik ki kínálatukat a többi desztinációra, például a Karib-térségre, és akár téli termékekkel is megjelenhetnek majd a magyar piacon, mint például Mauritiusszal vagy a Maldív-szigetekkel.

A Gruber Reisen első magyar nyelvű katalógusa
A Gruber Reisen első magyar nyelvű katalógusa
Csákány Csaba hozzátette: vannak átfedések a Terra Reisen és a Gruber Reisen haza ajánlatai között - ami a Terránál jól ment, azt ide is átemelték. A választást megkönnyítendő a katalógusban külön ikonok jelzik többek között az előfoglalási vagy "Gruber-kedvezménnyel" foglalható, a sportkínálattal rendelkező és a családbarát szállodákat is. Újdonság a Gruber Reisennél, hogy korábban nem volt hangsúlyos a magánházkínálatuk, az idei évtől azonban számos variációt találhatnak az utasok erre a szállástípusra is.

Az utazásszervező magyarországi képviselője fontosnak tartotta megemlíteni azt is, hogy számos szálláshelynél felár ellenében lehetséges a minimum tartózkodási időnél rövidebb ideig is maradni, illetve, hogy egyes szállásokon megengedett a túltöltés, vagyis, hogy például egy négyfős apartmanba akár öten is mehetnek.

Csákány Csaba felhívta az utazásközvetítők figyelmét arra, hogy - a geopolitikai problémák miatt - Horvátország, Olaszország és Szlovénia várhatóan rendkívüli népszerűségnek örvend idén akár a németek és britek körében is - ők pedig általában nagyon korán foglalják le útjaikat -, így a helyek valószínűleg hamar el fognak fogyni. Éppen ezért jelezni kell a magyar utasoknak is, hogy időben foglaljanak, ha nem szeretnének lecsúszni az általuk választott desztinációról vagy szállásról.

A bemutatót követően egy Amadeus-workshopra invitálták a megjelenteket, majd a hivatalos programot egy igazi, falusi hangulatú disznóvágás zárta, akinek pedig ideje engedte, ott is éjszakázhatott a Geréby Kúriában a mulatság után.

Folyik a munka a bemutatót követő disznótoron
Folyik a munka a bemutatót követő disznótoron

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk