hirdetés
hirdetés

Bevállalták: megjelent az iroda téli katalógusa

Megjelent a Fehérvár Travel 2020-21-es téli programfüzete.

 

hirdetés

A 92 oldalas kiadvány 62-féle programot kínál a novembertől áprilisig terjedő időszakra. A téli katalógus tartalmazza a legtöbb olyan programot, amely az elmúlt év téli katalógusában is szerepelt: repülős egzotikus utazásokat az 5 kontinens mindegyikére és autóbuszos utazásokat az adventi, szilveszteri és karneváli időszakra.

Újdonság egy 4 napos adventi kirándulás Dél-Tirolba, valamint 3 belföldi program.

Az adventi időszakra tervezett autóbuszos csoportok egy részét legfeljebb 17 fővel, de 48-49 személyes autóbusszal hirdeti meg az iroda. Egzotikus utazásaikat eleve kis létszámmal (10-15 főtől) is utazóképesek lehetnek, amennyiben a feltételek lehetővé teszik a biztonságos lebonyolítást.

Az irodáról:

A Fehérvár Travel 2019 végén a körutazásokra specializálódott nagyobb magyarországi utazási irodák közül elsőként csatlakozott a MUISZ felhívásához, így minden utazásuk teljes (bruttó) áron szerepel a programfüzetben.

A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 75%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybevevők számára.

Az útlemondási biztosítás benne van a részvételi díjban.

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk