hirdetés
hirdetés

Csak lebomló csomagolóanyagot használ a Creppy

A Creppy palacsintázó mostantól csak száz százlékban lebomló csomagolóanyagot használ, emellett a szalvéták és evőeszköz alátétek is fenntartható forrásból származnak.

hirdetés

Az étterem üzemeltetőjének közlése szerint a szelektív hulladékgyűjtés, az energiatakarékos berendezések, eszközök használata már több mint 4 éve kiemelt fontossággal bír számukra. A beszállítók révén nagy mennyiségben érkeznek csomagolástechnika céljából papír kartonok, melyeket különválogatnak, majd szelektív módon hulladékgyűjtő telepekre szállítják azokat, ezzel is elválasztva a kommunális hulladéktól az újrahasznosíthatót. 

A felelős hulladékgazdálkodás mellett az energiatakarékos izzók használatát is fontosnak tartja a Creppy. Ezzel nemcsak a rezsiköltség tehető barátságosabbá, de kevesebb energia felhasználásával egyúttal a bolygó védelméhez is hozzájárulnak.

Ezek mellett vezették most be a teljesen lebomló, 100 százalékban komposztálódó csomagolóanyagokat. Ezeket egészíti ki a szalvéták és az evőeszköz alátétek, amelyek fenntartható forrásból származnak, a kéztörlők és szalvéták rendelkeznek EU Ecolabel tanusítvánnyal, ami azt jelenti, hogy újrahasznosított rostanyagokból, illetve cellulózból készültek, melyek  száz százalékban fenntartható erdőkből származnak. 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai