hirdetés
hirdetés

Díjeső a MUISZ-tól

Az ünnepélyes esti program helyszíne is a díjazottak közt szerepelt.

hirdetés

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) február 18-án, hétfőn este az Urban Betyár étteremben tartotta éves díjátadó vacsoráját, ahol a tavalyi év legjobb szolgáltatóinak adtak át elismeréseket.

Először az ünnepélyes programnak helyet adó étterem, az Urban Betyár ügyvezetője, Leidal Tamás köszöntötte a meghívottakat, majd Máté Kristóf, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ)  képviseletében ismertette az ügynökség idei, Magyarország népszerűsítését célzó kiállítási terveit. Ez alkalommal jelen voltak a vacsorán a különböző desztinációk MTÜ képviseletének vezetői is, akik röviden bemutatkoztak, és ismertették feladataikat, célkitűzéseiket.

Molnár Judit, a MUISZ elnöke a szövetség szakmai bizottságainak idei munkamenetét ismertette, majd sor került a tavalyi év díjazottjainak kihirdetésére.

2018-ban végzett munkájuk alapján a következő hazai szolgáltatók kapták a rangos szakmai elismerést:

Év Szállodája 2018-ban a Mercure Budapest City Center lett

Év Légitársasága 2018 díjat az Emirates Airlines-nak ítélték oda

Év Személyszállító vállalkozása 2018: Travel Trans Union

Év rendezvényhelyszíne 2018 - épp az a helyszín, amely helyt adott az ünnepségnek, ez az Urban Betyár Étterem és Néprajzi Élményközpont

Különdíj elismerésben részesült 2018-ban végzett tevékenysége elismeréseként a Magyar Turisztikai Szövetség (MTSZ)  elnökke, Princzinger Péter, aki nem tudott részt venni a díjkiosztón, ezért nevében Sztojanovits Kristóf, az MTSZ titkára vette át a rangos szakmai elismerést.

 

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés