hirdetés
hirdetés

Egyiptomi nyaralás: No.1 úti cél

Aki tisztában van vele, mit várhat el, mi az, amiben része lehet, nem fog csalódni: az egyiptomi tengerparti üdülések a legjobb ár-érték arányt képviselik a kategóriában. A Kartago Tours hurghadai tanulmányútján jártunk.

hirdetés

A szezonkezdettel egy időben, május 20-án indított a Kartago Tours utazási iroda viszonteladóinak és a szaksajtó képviselőinek tanulmányutat Hurghadára, az egyik legismertebb vörös-tengeri üdülőhelyre, hogy „testközelből” mutassa be a térség gazdag szállodakínálatát. A választékban a legkülönbözőbb igényeknek megfelelő szálláshelyek szerepelnek, és még a kifejezetten olcsónak számító hotelek is remek tengerparti kikapcsolódásra nyújtanak lehetőséget. De a jobb szállodákért sem kell az utasnak túl mélyen a zsebébe nyúlnia.

És aki nemcsak fürdőzéssel, napozással kívánja tölteni egyiptomi nyaralását – amire már csak az ország kihagyhatatlan ókori emlékei vagy a Vörös-tenger páratlan természetei kincsei miatt is nagy az esély –, annak a Kartago Tours, illetve helyi partnerirodája olyan széles kiegészítő programajánlatot állított össze, hogy akár egy kéthetes nyaralás minden napjára juthat egy-egy különleges élmény. A biztonság miatt nincs ok aggódni, feszültségnek nyoma sincs, a turisták épségét mindenütt nagyon vigyázzák.

Részletes beszámolónkat hamarosan olvashatják.

Virágh Judit
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk