hirdetés

Elkészült a Spa Brand Book

Az MSZÉSZ közgyűlésén megismerhették a résztvevők.

hirdetés

A Spa Brand Book egy olyan kiadvány az egészségturizmusról, amely feltérképezi a szállodai férőhelyek számát e szegmensben, bemutatja a gyógy- és wellness turizmus részesedését a teljes szektorból és azt, hogy milyen a bel- és külföldi vendégarány valamint arra is rávilágít, hogy miként képes csökkenteni a szezonalitást. A Spa Brand Book váza egy kérdőíves felmérés alapján készült, amelyet a minősített szállodák töltöttek ki. Ezután személyes nagycsoportos egyeztetés zajlott, majd zártabb körben összegezték az eredményeket. Folyamatos együttműködés zajlott a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, amelynek a célpiacok, célcsoportok meghatározása volt a célja.

A tradicionális célpiacok mellett új küldőrerületek és újrapozicionálás szükséges, illetve újragondolva kell árulni a klasszikus gyógy- és wellness szállodák kúráit, hogy más korosztályokat érjenek el a szállodák, leginkább a külföldi desztinációkban - ez is a megállapítása egyebek között a kiadványnak. A sikerek eléréséhez a Fürdőszövetséggel is szorosabb kapcsolatot alakít ki, és lobbitevékenységet is indít az MSZÉSZ.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk