hirdetés
hirdetés

Elmarad a Paloznaki Jazzpiknik

A Kormány továbbra is hatályban lévő tiltó rendelete alapján.

hirdetés

Közösségi oldalukon a július 30-i bejelentés miatt a következőket hozták nyilvánosságra: 

facebook
facebook

"Drága Piknikezők!
A Kormány döntése értelmében sajnos arra kényszerülünk, hogy lemondjuk az idei Paloznaki Jazzpikniket.
Mi végig nagyon reménykedtünk abban, hogy augusztus 15 után megtarthatók lesznek a zenei fesztiválok, úgy is készültünk eddig a pillanatig.
Most a döntés után a szívünk szakadt meg, és nagyon sok munkánk ment kárba. Az idén két Pikniket raktunk össze Nektek, magunknak a Ti és a Mi örömünkre. Az elsőt el tudtuk engedni, újult erővel próbáltunk egy ugyanolyan színvonalú, fergeteges Pikniket szervezni, de hogy ezt az újat is el kell engednünk, ez nagyon nehéz. Egy kicsit szomorkodunk még és utána teljes gőzzel nekikezdünk a jövő évi Piknik szervezésének, megpróbálunk, akit csak lehet visszahozni az idei fellépőkből és kárpótolni Titeket egy fergeteges fesztivállal ezért a sok idei bizonytalanságért.
Köszönjük mindenkinek, akik hisznek bennünk és nem akarták eddig sem visszaváltani a jegyüket, megelőlegezve nekünk a bizalmat, reméljük most is sokan támogattok majd minket ilyen formában is! Nagy segítség, ha utalványként akarjátok felhasználni jegyeiteket, mert ezzel hozzájárultok a jövő évi Piknik méltó színvonalú megrendezéséhez. Akik bizonytalanok, természetesen visszaváltjuk jegyeiket, erre vonatkozólag figyeljétek majd a honlapot és a közösségi média felületeinket, hamarosan jelentkezünk a részletekkel.
Köszönjük hogy idén (is) velünk voltatok, továbbra is MARADJATOK VELÜNK!", írják.
 
(forrás: Facebook / Paloznaki Jazzpiknik)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk