hirdetés

Eltűnhet a rózsadombi szellemhotel

Napi.hu értesülései szerint ígéretes tárgyalások folynak az egykori SZOT-szálló − ma Rózsadomb hotel − jövőjéről.

hirdetés

A lap úgy tudja, vélhetően lebontják a budai hegyvidéket több mint tíz éve csúfító betontorzót, hogy helyére alacsonyabb (luxus)lakásokat építsenek. Most ez a terv a Rózsadomb hotellel kapcsolatban − amennyiben megállapodik a CIB Bank a vevőjelöltekkel − és a korábbi befektetőkkel. A lap szerint a bank több tőkeerős befektetővel tárgyal az épület eladásáról. Az adásvételhez meg kell állapodni a korábbi befektető Excelsior Kft.-vel, amely perben áll a bankkal. Ha viszont akad olyan tőkeerős befektető, aki vagy amely megfizeti a vételárat, villámgyorsan megszülethet a peren kívüli megállapodás és így rendeződhet az egykor legértékesebb budapesti telek és a rajta álló épület sorsa.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk