hirdetés

Észak-Ciprus: minden második hely elkelt

Nem riadnak vissza a magyarok az új úti céltól, jól fogynak a helyek az észak-ciprusi charterjáraton.

hirdetés

Jól indul a nyári szezon a Taurus Reisennél - tudtuk meg Haythem Jameltől, az iroda ügyvezetőjétől, aki elmondta, hogy a társaság árbevétele 91%-kal magasabb most, mint egy évvel ezelőtt. A számos mediterrán úti célt (Tunézia, Egyiptom, Görögország - Kréta és Zakynthos -, Törökország, Bulgária, Horvátország) felvonultató kínálatból kiemelkedik Észak-Ciprus, ahová már minden második helyük elkelt az idei nyárra.

Hosszú évek után az idén lesz újra követlen légi összeköttetés Budapestről Észak-Ciprusra, miután a Taurus Reisen charterjáratot indít az észak-ciprusi Ercan légikikötőjébe, antalyai technikai leszállással. A hetente közlekedő charterláncot a Taurus Reisen mellett a Budavár Tours utasai töltik meg. Az igazgató bízik az új úti cél sikerében, véleménye szerint a magyarok imádnak új úti célokat felfedezni.

A charterlánc június 15. és október 5. közlekedik Budapestről, a Freebird Airlines járataival. Az út megszakítására azért van szükség, mert csak Törökországból érkező repülőgépeknek van joguk leszállni a - nemzetközi közösség által el nem ismert - Ciprusi Török Köztársaság területén található Ercanban.

Ciprus látnivalóit munkatársunk is megismerhette a közelmúltban, cikkét itt olvashatják

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai