hirdetés

Ételrendelő mobilapplikációt fejleszt a Meki

A szolgáltatás tesztelését az USA határain kívül eső városokban fogja elkezdeni az étteremlánc.

hirdetés

A McDonald's még idén, az USA határain kívül eső városokban el kezdi tesztelni legújabb ételrendelő alkalmazását. A társaság a kiválasztott településeken a Starbucks-hoz, Dunkin 'Donuts-hoz és a Taco Bellhez hasonló márkákkal összefogva vezeti be kísérleti jelleggel a mobil rendelési lehetőséget, amelyeket persze siker esetén további piacok követhetnek majd. A fenti információkat Atif Rafik, a cég digitális vezetője erősítette meg a The Street nevű újságnak adott interjújában. Siker esetén persze az Egyesült Államokban szintén felbukkanhat a lehetőség.

A McDonald’s most arra koncentrál, hogy megoldást találjon a mobil rendelési rendszer elindításával járó problémákra. Ilyen például, hogy a vásárlók melyik éttermekben vehetik majd át mobil eszközökről leadott megrendeléseiket, illetve, hogy ezek leadását követően milyen gyorsan lehet majd elkészíteni a különböző menüelemeket.

„Nagy kontrollt adunk a vásárlók kezébe, és nekünk ilyen körülmények között is működőképesnek kell maradnunk.” – mondta Rafiq.

A cég egyébként már rendelkezik egy mobil applikációval, ám ez jelenleg csupán az italvásárlásokhoz kötődő hűségprogramként működik.

 Az étteremlánc nem rég a „Minél egyszerűbb, annál jobb” (The simpler, the better) szlogent is levédette, ám az alkalmazásra irányuló terveket már nem osztotta meg a nagyérdeművel.

(forrás: Élelmiszer online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk