hirdetés
hirdetés

Formabontó konferencia a turizmus jövőjéről: előadók, jelentkezzetek!

2023 őszén ismét megrendezik a turizmus jövőjével foglalkozó CheckINN UP konferenciát, amelyre most bárki jelentkezhet előadónak, aki a hazai turizmus felsőoktatásáért tesz.

hirdetés

2023. szeptember 28-án az OFF Kultúrszövőgyárban rendezik meg a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány által életre hívott kerekasztal-beszélgetések kibővített rendezvényét. Az eseményen ezúttal is tartalmas és izgalmas előadásokra, illetve panelbeszélgetésekre invitálják a szakma képviselőit.

A CheckINN turisztikai innovációs hub ismét formabontó megoldásokkal kísérletezik, amelyeknek egy különleges helyszín, az Újpesten található OFF Kultúrszövőgyár nyújt majd otthont.

A CheckINN egy turisztikai think-tank, amely célja az újító kezdeményezések katalizálása a turizmusban. Ezt a célt nem csak az innovációs versenyek szervezése által kívánja elérni, hanem az innovációs hub maga is példát kíván mutatni a különleges helyszínválasztással.

Előadók jelentkezését is várják

A 2023-ban megrendezendő CheckINN UP konferencia célja a hazai turizmus oktatásban jelenlévő jó gyakorlatok bemutatása, valamint az ifjúsági coaching-hoz és Z generációhoz köthető pedagógiai metódusok megvitatása. Idén újdonságként a meghívott előadók mellett a szervezők azok számára is szeretnének lehetőséget biztosítani, akik úgy gondolják, hogy jó gyakorlataikat érdemes lenne a konferencián résztvevő szakmai közösség számára bemutatni, velük megosztani és a tapasztalatok által közösen fejlődni.

A szervezők 2023. június 21-ig várják azon oktatók, tréningmenedzserek vagy toborzási szakemberek jelentkezését, akik programjaikkal hozzájárulnak a hazai turizmus felsőoktatásának színesítéséhez. A jelentkezés feltétele egy maximum 2 oldalas bemutatkozó anyag elküldése, amelyben a jelentkező bemutatja szakmai életútját és az általa alkalmazott újító kezdeményezéseket, azok eredményeit. Jelentkezni az alábbi weboldalon keresztül lehet.

(A Szervezők a beérkezett jelentkezések számától függően döntenek a jelentkezők előadóként konferenciára történő meghívásáról. A jelentkezésekre minden esetben visszajeleznek).

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk