hirdetés

Hivatalosan is átadták a tokaji ötcsillagos házat

Csütörtökön hivatalosan is átadták a Minaro Hotel MGallery szállodát, a Dreamland Holding e térség-beli fejlesztését. Lázár János építésügyi és közlekedési miniszter a megnyitón elmondta, a szálloda a térség számára olyan befektetés, amely bizonyítja, hogy vidéken nemcsak élni, hanem befektetni is érdemes.

hirdetés

A Minaro Hotel Tokaj MGallery Dr. Szepesi Richárd szakmai befektető egyik legújabb tematikus szállodája Magyarországon, amely az Accor, a világ vezető vendéglátóipari csoportja és a magyar Dreamland Holding ingatlanfejlesztő csoport partnerségének keretében nyílt meg. Ez az Accor vezető luxusmárkájának, az MGallery Hotel Collectionnek az első Budapesten kívüli szállodája.

Fotó: Balázs Attila
Fotó: Balázs Attila

A hotel egy hangulatos, egykori vulkanikus andezitbányában található, a világörökségi helyszínen, Tokaj-hegyaljai borvidék dombjain. A szálloda építészeti koncepcióját az ősi kőbánya és a zöldellő szőlőültetvényekben, folyókban, erdőkben és vizes élőhelyekben bővelkedő természeti környezet ihlette. A Minaro név a szálloda egyedülálló elhelyezkedésére – az egykori bányára –, illetve a híres aranyló tokaji borra utal.

A tematikus üdülőhely elsősorban a párokat, az incentive turizmust és a kis- és közepes méretű rendezvényeket célozza meg. A szomszédos rendezvényközponttal együtt a régió vezető felső kategóriás szállodájaként a legjobbak közé kerülhet Magyarországon a vidéki hotelek között.

A Minaro Hotel Tokaj MGallery négy emeleten összesen 100 kortárs stílusú szobát kínál, amelyből 9 junior lakosztály, továbbá három – privát szaunával rendelkező – deluxe szoba. A vendégek a szálloda 1600 m2-es wellness részlegében a L'Occitane életmódmárka első magyarországi luxus wellnessközpontjában élvezhetik a spa élményét, a márka exkluzív termékeit és hatékony, korszerű kezeléseit. A központ négy tágas, pihentető terápiás helyiséget (egyet párok számára), egy nagyméretű fűtött beltéri medencét, sókamrát, szaunavilágot és relaxációs zónát, valamint revitalizáló kültéri élménymedencéket foglal magában.

 

 

 

(forrás: mindgeer / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk