hirdetés

Hotelesek főztek és osztottak ételt a Heti Betevővel közösen

Január 23-án, vasárnap, a HotelHero és az MSZÉSZ CSR szekciójának szervezésében jótékonysági főzés zajlott három budapesti helyszínen. A Continental Hotel Budapest; a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest; és a Radisson Blu Béke Hotel Budapest séfjei összesen 260 adag meleg ételt készítettek el.

hirdetés

A vasárnapi menühöz - hentes tokány tésztával és csemege uborkával -, az alapanyagokat a Mirbest Cégcsoport biztosította, a kész adagokat a Heti Betevő osztotta szét a 7. kerületi rászorulóknak.

A Continental Hotel-beli helyszín / Fotó: Csárdás Ferenc
A Continental Hotel-beli helyszín / Fotó: Csárdás Ferenc
 

Karácsony előtt jelentősen megszaporodnak az ételosztások, ezért a szervezők tudatosan inkább az év eleji, különösen hideg, hónapokra összpontosítanak, és olyankor segítenek meleg étellel a rászorulókon, amikor más  jótékonysági akciókból kevesebb van.

Ezzel a budapesti közös főzéssel "melegítettek be" a szállodák a február 27-re szervezett országos főzésre, ahol segítségükre lesz a Magyar Vöröskereszt, a Mirbest Cégcsoport, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) és a Heti Betevő.

Mi a HotelHero szerepe?

A 1,5 éve megalakult HotelHero csoport célja a turizmus és vendéglátás területén működő vállalkozások, magánszemélyek jótékonysági munkájának bemutatása annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára és arra, hogy akár egy kicsinek tűnő segítség másnak sokat jelenthet.

A HotelHero másik, egyben legfontosabb célkitűzése, hogy szorosan együttműködve az MSZÉSZ CSR szekciójával, a szakma képviselőinek segítő szándékát összefogja: országos akcióik célja, hogy együtt segítsenek  úgy, hogy közben a saját környezetükben élőket támogassák.

(forrás: HotelHero / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk