hirdetés

Így újultak meg a Danubius-szállodák

A 2015-ös évben a Danubius magyarországi szállodái a fokozott üzletmenet mellett is igyekeztek felújításokat végezni a leginkább erre szoruló területeken.

hirdetés

A legnagyobb átalakítás a Hilton Budapest közösségi tereit érintette, de jelentős beruházás történt a DHSR Margitsziget, valamint Aqua szállodákban is – a budapesti házban 70, Hévízen 32 szoba kapott vadonatúj berendezést.

Danubius Health Spa Resort Aqua
Danubius Health Spa Resort Aqua


Hilton Budapest
Hilton Budapest


Hilton Budapest
Hilton Budapest


Hilton Budapest
Hilton Budapest

Hotel Hungaria City Center

Magyarország legnagyobb szállodája, a Danubius szállodalánc tagja 2016. január 1-jétől Hotel Hungaria City Center néven folytatja tovább tevékenységét. A változások jegyében a szálloda 136 szobája látványosan megújult; a bútorzat, a TV-k, széfek és egyéb kiegészítők cseréjével a szálloda szobáinak csaknem harmada született újjá a vendégek kényelmének és komfortérzetének további növelése érdekében, valamint a Lobby Bár is elegáns bútorzatot kapott.

Hotel Hungaria City Center
Hotel Hungaria City Center


Hotel Hungaria City Center
Hotel Hungaria City Center

Danubius Hotel Arena

A Danubius Hotel Arena Premier Fitness termében található medence megújult, a felújítás eredményeként egy szélesebb és hosszabb, ellenáramoltatóval és nyakmasszírozóval felszerelt medencében ejtőzhetnek a vendégek az edzésüket követően. Új kárpitot kaptak a lobby bútorai is.

Danubius Hotel Gellért

A Gellért az év végére 50 felfrissített vendégszobával készült el. A megújult külsővel, frissen festett falakkal és kényelmesebb, praktikusabb berendezéssel rendelkező, főként egyágyas, tágas és fürdőszobás szobák többsége a csendes belső udvarra és a Gellért Fürdőre néz, néhányuk pedig dunai panorámával rendelkezik. A Duna terem újraszőnyegezése is elkészült, erről egy szilveszteri kép árulkodik. Az Erzsébetben szőnyegcsere volt az elmúlt év végén. Öt emelet folyosói és szobái készültek el teljesen, a maradék három emeleten pedig éppen most cserélik a szőnyegeket.

Danubius Hotel Gellért
Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Astoria

Az Astoriában az Empire rendezvényterem kapott új szőnyegezést, valamint az első és negyedik emeleten volt szőnyegcsere a történelmi szárnyban, tisztasági festés mellett.

Danubius Hotel Flamenco

A Flamencóban az első emeleti különtermek nyárra befejeződött felújítása után decemberben a negyedik emeleti folyosó szőnyegezése készült el.

Hotel Budapest

A Budapest Szállodában a lift előterének kövezése, járólapozása történt meg december elejére.

Danubius Health Spa Resort Bük

A közelmúltban új, modern televízió-készülékek kerültek a Danubius Health Spa Resort Bük szobáiba.
A 32 hüvelykes Samsung SMART Hotel TV készülékek és a hozzá kapcsolódó FUTURE Hotel Információs Rendszer szoftver kitűnő lehetőség a vendégek szórakoztatására és tájékoztatására. A készülék bekapcsolásakor a vendéget személyre szabott üdvözlő képernyő fogadja. A rendszer változatos funkciókat kínál, beleértve a népszerű közösségi médiaszolgáltatásokat - mint a Facebook vagy a Twitter - és a szálloda szolgáltatásairól nyújtott információkat. A vendégek irányíthatják a készülékeket okostelefonjaikkal vagy táblagépeikkel, és megtekinthetik a mobilkészülékeken tárolt prezentációikat, képeiket és videóikat, miután azokat csatlakoztatták a TV-készülékhez WLAN-on keresztül.

Hotel Rába

2015-ben nem pihentek a fúrók, kalapácsok és festőhengerek a Rábában sem. 35 szobában kicserélték a padlószőnyeget, az első emeleti különtermekben felújították a klímarendszert, és a Hiltonból kapott recepciós pultot is beépítették.

Radisson Blu Béke

Az Experience Meetings konferenciák különleges Brain Box terme a Radisson Blu szállodák legújabb innovatív rendezvényterme. A kreatív terem a szabadgondolkodást, a brainstormingot hívatott képviselni a megszokott, kötött menetű konferenciák között. Jellemzik a szórakoztató és élénk színek, a flexibilis bútorzat és világítás, az ingyenes WiFi, valamint az írható fal is elősegíti a gondolatok szabad áramlását. Látványos, további újdonság még a szállodában, hogy az Olive’s Étterem elegáns, új bútorzatot kapott.

Radisson Blu Béke
Radisson Blu Béke

A felújítások idén is folytatódnak: a Hilton Budapestben jelenleg 136 szoba felújítása zajlik valamint a buszfordulónál külön lift épül a szállodai csoportok részére. A DHSR Margitsziget szállodában idén újabb 78 szoba felújítása valósul meg, a DHSR Aquában a tavaly felújítottakat újabb 32 szoba követi, valamint a lobby átépítése jelenleg is zajlik. A Danubius Hotels tervei között további beruházások is szerepelnek.

Danubius Health Spa Resort Margitsziget
Danubius Health Spa Resort Margitsziget

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk