hirdetés
hirdetés

Jövőre indul a Visegrád-lepencei fürdő újjáépítése

Az emblematikus strandmedencét felújítják és zárt fürdőrészt is ki fognak alakítani.

hirdetés

Harminc éven át Visegrád egyik kedvelt turisztikai attrakciójának számított a lepencei strandfürdő. A gyönyörű dunai panorámával rendelkező termálfürdőt azonban 2007-ben bezárták és azóta sem üzemel. Mára a természet szinte teljesen visszafoglalta az egykori fürdő területét - írja a Termál Online.

Tavaly új tulajdonosa lett a területnek, a Visegrád Lepence Völgy Strandfürdő Kft., és a közelmúltban kiírták a fürdő kivitelezésére és a kiviteli tervek elkészítésére szóló közbeszerzési pályázatot. A pályázatokat január 10-ig lehet leadni és a teljes projektre 21 hónap áll majd rendelkezésre.

A tulajdonos az emblematikus kaszkádos medencét felújítja és 2023-ra zárt és fedett élményfürdőt is kialakít egyedi szaunavilággal, étteremmel és szabadidős létesítményekkel.

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés