hirdetés
hirdetés

Jövőre indul a Visegrád-lepencei fürdő újjáépítése

Az emblematikus strandmedencét felújítják és zárt fürdőrészt is ki fognak alakítani.

hirdetés

Harminc éven át Visegrád egyik kedvelt turisztikai attrakciójának számított a lepencei strandfürdő. A gyönyörű dunai panorámával rendelkező termálfürdőt azonban 2007-ben bezárták és azóta sem üzemel. Mára a természet szinte teljesen visszafoglalta az egykori fürdő területét - írja a Termál Online.

Tavaly új tulajdonosa lett a területnek, a Visegrád Lepence Völgy Strandfürdő Kft., és a közelmúltban kiírták a fürdő kivitelezésére és a kiviteli tervek elkészítésére szóló közbeszerzési pályázatot. A pályázatokat január 10-ig lehet leadni és a teljes projektre 21 hónap áll majd rendelkezésre.

A tulajdonos az emblematikus kaszkádos medencét felújítja és 2023-ra zárt és fedett élményfürdőt is kialakít egyedi szaunavilággal, étteremmel és szabadidős létesítményekkel.

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk